Epson ET-2550 EcoTank

Skriveren for deg som er redd for at det skal gå tomt for blekk.

DYR I INNKJØP, BILLIG I DRIFT: Betaler du 3.000 kroner for denne skriveren, behøver du ikke å bekymre deg over driftskostnadene. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS
DYR I INNKJØP, BILLIG I DRIFT: Betaler du 3.000 kroner for denne skriveren, behøver du ikke å bekymre deg over driftskostnadene. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mer enn 15 år siden jeg testet min første blekkskriver for Dinside, og gjennom årenes løp har jeg sannsynligvis testet over hundre. Spesielt de første årene var blekkskrivere hete produkter, der forbedringene fra årgang til årgang var store - både på hastighet og kvalitet.

Her finner du oversikten over de siste skrivertestene

Billigere, ikke bedre

Etter hvert dabbet innovasjonstakten av, og i stedet ble det et fokus på å levere produktene så billig som overhodet mulig. Samtidig ble prisene på blekk skrudd opp, og ofte har det vært dyrere å bytte blekk enn å kjøpe ny skriver. Denne praksisen har vi i Dinside uttalt oss kritiske til mange ganger.

LES OGSÅ: Kan noen vennligst skru opp skriver-prisene?

De siste fem årene har det skjedd svært lite spennende på blekkskrivermarkedet - med unntak av økt internett- og mobilfunksjonalitet. Det er imidlertid fortsatt et stort marked for utskrifter - også privat, enten det er snakk om skoleoppgaver, formelle brev, plakater eller bilder du ønsker å henge på veggen.

Endelig økonomisk i bruk

Heldigvis finnes det alternative løsninger for deg som har sett deg lei på at det koster mer å bytte blekktanker enn å bytte ut hele skriveren, og en av de aller mest spennende er etter vår mening Epsons EcoTank-system:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer