Epson Expression Photo XP-760

Testens fineste fotoutskrifter og klart beste skjerm. Bør absolutt vurderes om foto er det viktigste for deg.

XP-760 lager fabelaktige fotoutskrifter. Den er funksjonsrik og har mange tilkoblingsmuligheter. Foto: EPSON
XP-760 lager fabelaktige fotoutskrifter. Den er funksjonsrik og har mange tilkoblingsmuligheter. Foto: EPSON Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Epson XP-760 etterfulger fjorårets XP-750, som fikk gode skussmål i vår test, spesielt på fotoutskrifter. Det har alltid vært et hovedfokusområde for Epson, og forventningene våre til XP-760 var derfor store. En annen årsak til at vi hadde store forventninger, var at den er relativt mye dyrere enn de to andre i testen, og da bør også kvalitet og funksjonalitet stå i stil.

Nytt i forhold til fjorårsmodellen er blant annet ny, bredere berøringsskjerm, samt at Epson denne gangen nøyer seg med å utstyre skriveren med kortleser for kun SD-minnekort, der XP-750 også støttet flere andre korttyper. Merk også at den har en USB-inngang i fronten, slik at PictBridge-kompatible kameraer kan skrive ut direkte via kabel.

Her er en rask oversikt over de tekniske egenskapene, sammenlignet med de to andre modellene (du finner lenke til dem nederst i denne artikkelen):

Allerede her ser vi noen åpenbare forskjeller: CD-utskrift, PictBridge- og Ethernet-støtte er ting som nok er medvirkende årsaker til at dette er et dyrere produkt enn de to andre. Greit å være klar over hvis slike ting er viktig for deg. Vi liker også at den har en egen arkmater for inntil 20 fotoark i bakkant, slik at du slipper å bytte mellom hver gang du skal skrive ut på vanlig papir og fotopapir.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer