Epson lanserer nye skrivere

Blekkskrivere blir stadig bedre og billigere, samtidig som de får ny funksjonalitet.

Publisert
Sist oppdatert

Epson var først ute med en klekkskriver som kunne skrive direkte på CDer og DVDer, da de i fjor lanserte modellen Stylus Photo 950. Siden har både Epson og Canon lansert flere modeller med denne funksjonen, men R200 er så langt den rimeligste. Platene mates i en frontluke ved hjelp av et spesielt adapter.

Ekte fotoskriver

Lav pris til tross, dette er en ekte fotoskriver, dvs den har to ekstra blekktanker med fargene lys cyan og lys magenta, i tillegg til standardfargene cyan, magenta, gul og svart.

Skriveren skal i følge Epson ha den høyeste oppløsningen i markedet, med 5.760 x 1.440 dpi. Dråpestørrelsen er variabel, og minimum 3 pikoliter, i følge Epson.

R200 skal være i stand til å skrive ut et bilde på 10 x 15 cm i løpet av 36 sekunder. Den kobles til PC/Mac via USB-porten.

Skriveren har fått en veiledende pris på 1.395 kroner inkl mva, og skal være på vei ut i butikkene i skrivende stund.

Epson Stylus RX600 Alt-i-ett

Epson lanserer også et nytt tilskudd til sin serie med alt-i-ett-løsninger, og RX600 omtales som et fotosenter med muligheter for utskrift, skanning, kopiering og lagring på eksterne medier - uten at du behøver å koble den til PCen. Også her får du 6 blekktanker, og en oppløsning på 5.760 x 1.440 dpi. Skanneren klarer 2.400 x 4800 punkter pr tomme, og kan skanne både negativer og positiver.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer