Epson lanserer Stylus Photo 900

Epson har vært flinke til å bake ny funksjonalitet inn i sine fotoblekkskrivere, og vakte oppsikt da de lanserte Stylus Photo 950 i fjor, en modell som blant annet kunne skrive direkte på CD-plater. Nå lanseres lillebror 900, som også har denne funksjonen.

Epson lanserer Stylus Photo 900
Publisert
Sist oppdatert

I følge Epson er Stylus Photo 900 en A4-modell myntet på amatørfotografer og andre som ønsker høy utskriftskvalitet til lav pris. Blekkskriveren har fått en veiledende pris på 2.490 kroner inkl mva.

- Stylus Photo 900 er den eneste skriveren på markedet i et prissegment som gjør CD-printteknologien tilgjengelig for amatørbrukere, sier Bjørn Inge Bergestuen, produktsjef i Epson Norge.

Praktiske løsninger

Skriveren er en ekte fotoblekkskriver, dvs den er utstyrt med totalt seks blekkpatroner. I likhet med de andre nye fotoblekkskriverne fra Epson kan den skrive helt ut i kantene på papiret. Dessuten kan den benytte Epsons eget fotopapirrull, og har innebygget kutter. Dette er spesielt praktisk når du skal skrive ut mange fotografier, panoramabilder etc.

Skriveren har en oppløsning på 5760 x 720 dpi, og bruker variable dråpestørrelser, ned mot 4 pikoliter størrelse. Oppgitte hastigheter fra Epson er maks 9 sider pr minutt i sort, og 8,8 sider pr minutt i farger.

Skriveren leveres med programvare for bildehåndtering, og et designprogram for utskrift på CDer. Kommunikasjon med PC skjer enten via parallell- eller USB-porten. I følge Epson er skriveren allerede tilgjengelig i enkelte butikker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer