Epson lanserer tre nye blekkskrivere

De store skriverprodusentene lanserer nye, spenstige modeller denne høsten. Her er detaljene om Epsons nye kolleksjon.

Publisert
Sist oppdatert

Epson presenterer tre nye blekkskrivere, Stylus C46, C66 og C86, som alle er oppgraderinger av modeller som allerede er på markedet. Blant de viktigste nyhetene er lavere priser, samt ny programvare som gjør det enklere å skrive ut websider, blant annet ved å krympe innholdet til å passe utskriftsformatet automatisk.

Programvaren består av PhotoQuicker 3.5 og Web-To-Page software, førstnevnte for bildeutskrifter og sistnevnte for webutskrifter.

Stylus C86 - den mest avanserte

Denne erstatter C84, som fikk meget gode skussmål av oss da vi testet den i desember i fjor. Skriveren er myntet på avansert hjemme- og kontorbruk, og egner seg i følge Epson til alt fra tekst til presentasjoner og bilder. Den skal i følge spesifikasjonene klare inntil 22 sider pr minutt i sort, og blir dermed den raskeste av de nye skriverne. Oppsummering av de viktigste egenskapene:

* Individuelle blekkpatroner for rimelige utskrifter * Utskriftshastighet på 22 sider per minutt * Oppløsning på 5760 dpi * DURABrite-blekk, vannfast og med lang levetid* PhotoQuicker 3.5 * Kantløse utskrifter opp til A4-format * USB og Parallell kompatibilitet for PC og Mac * Web-To-Page for utskrifter av web-sider * Valgfri høykvalitets blekkpatron

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer