Epson med fargelaser til folkepris

Epson AcuLaser C900 selges nå så billig at den utfordrer blekkskriveren på hjemmemarkedet.

Epson med fargelaser til folkepris
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke skrev vi en artikkel om en billig laserskriver hos Coop-kjeden. Det var en ren sort/hvitt-skriver til 990 kroner. Nå har Epson bestemt seg for å "dumpe" prisen på laserskriveren AcuLaser C900, men denne skriver altså også ut i farger. Prisen er satt til veiledende 2.695 kroner inkl mva - så lenge lageret rekker.

Ja takk, begge deler

Epson presiserer samtidig i en pressemelding at denne også egner seg til utskrifter i svart-hvitt, og skal ikke være dyrere å bruke på denne typen utskrifter enn rene svart-hvitt laserskrivere. Videre heter det at skriveren er svært enkel å håndtere, også for folk som ikke har erfaring med denne typen skrivere tidligere.

Hastigheten er oppgitt til 16 sider pr minutt i svart-hvitt, og fire i farger. Første sort-hvitt side skal være skrevet ut 14 sekunder etter at du har trykket på skriv-ut knappen, mens første fargeside bruker 11 sekunder ekstra. Skriveren har en papirskuff med plass til 200 ark, men kan også leveres med en høykapasitets skuff med plass til 500. Ekstra er også nettverksadapter, og en duplex-modul, som muliggjør automatisk tosidig utskrift.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer