Epson nyheter for foto og multifunksjon

Blekkskriverteknikken kan brukes til så mangt, både i praktiske enheter for hjemmekontor og småbedrifter, en fleksibel enheter for lagring og overføring mellom media i tillegg til utskrift, eller til høykvalitets utskrift for profesjonelle designere. Epson lanserer nyheter i alle leire.

Publisert
Sist oppdatert

Multifunksjonsskrivere fra EPSON med ny blekkteknologi

Stylus CX5400 og CX6400 kombinerer høyhastighets printermodul, en skannermodul som gir enda bedre resultater med høyere oppløsning enn tidligere og en selvstendig kopifunksjon. Begge modellene er utstyrt med EPSONs nye DURABrite blekkteknologi som gir ekstra beskyttelse mot fukt og aldring.

Skriverytelsen har blitt forbedret, og klarer nå opptil 22 svart/hvitt-sider eller 11 fargesider i minuttet, du kan skrive uit kantløst i A4-format og oppløsningen er på 5760 dpi.

Skannermodulen har en maksimal oppløsning på 1200 x 2400 dpi, og fargekopifunksjonen kan opereres uten å slå på PC-en. Smart Panel programvare hjelper deg med automatisk å finne utskriftsinnstillingene som gir best mulig resultat.

Stylus CX6400 har i tillegg innebygde porter for digitale lagringsmedier som støtter minnekort fra de fleste kameraprodusenter. Du kan skrive ut direkte fra disse uten bruk av PC og du kan også skanne bilder og dokumenter og overføre dataene direkte til minnekort.

Fakta EPSON Stylus CX5400 og CX6400:

Skanning, utskrift og kopiering i A4-format for hjem og kontorSelvstendig kopifunksjonEPSON DURABrite blekkpatroner for utskrift på vanlig papir. Falmer ikke, resistent mot vann og flekker i opptil 70 årSeparate blekkpatronerKantløs utskriftEPSON MicroPiezo-teknologi gir oppløsning på 5760 dpiSkanninger av høy kvalitet med 1200 x 2400 dpiUtskriftshastighet på opptil 22 sider i minuttet for svart tekst

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer