Epson nyheter for foto og multifunksjon

Blekkskriverteknikken kan brukes til så mangt, både i praktiske enheter for hjemmekontor og småbedrifter, en fleksibel enheter for lagring og overføring mellom media i tillegg til utskrift, eller til høykvalitets utskrift for profesjonelle designere. Epson lanserer nyheter i alle leire.

Publisert
Sist oppdatert

Multifunksjonsskrivere fra EPSON med ny blekkteknologi

Epson nyheter for foto og multifunksjon


Stylus CX5400 og CX6400 kombinerer høyhastighets printermodul, en skannermodul som gir enda bedre resultater med høyere oppløsning enn tidligere og en selvstendig kopifunksjon. Begge modellene er utstyrt med EPSONs nye DURABrite blekkteknologi som gir ekstra beskyttelse mot fukt og aldring.

Skriverytelsen har blitt forbedret, og klarer nå opptil 22 svart/hvitt-sider eller 11 fargesider i minuttet, du kan skrive uit kantløst i A4-format og oppløsningen er på 5760 dpi.

Skannermodulen har en maksimal oppløsning på 1200 x 2400 dpi, og fargekopifunksjonen kan opereres uten å slå på PC-en. Smart Panel programvare hjelper deg med automatisk å finne utskriftsinnstillingene som gir best mulig resultat.

Stylus CX6400 har i tillegg innebygde porter for digitale lagringsmedier som støtter minnekort fra de fleste kameraprodusenter. Du kan skrive ut direkte fra disse uten bruk av PC og du kan også skanne bilder og dokumenter og overføre dataene direkte til minnekort.

Fakta EPSON Stylus CX5400 og CX6400:

 • Skanning, utskrift og kopiering i A4-format for hjem og kontor

 • Selvstendig kopifunksjon

 • EPSON DURABrite blekkpatroner for utskrift på vanlig papir. Falmer ikke, resistent mot vann og flekker i opptil 70 år

 • Separate blekkpatroner

 • Kantløs utskrift

 • EPSON MicroPiezo-teknologi gir oppløsning på 5760 dpi

 • Skanninger av høy kvalitet med 1200 x 2400 dpi

 • Utskriftshastighet på opptil 22 sider i minuttet for svart tekst

I tillegg for Stylus CX6400:

 • Valgfrihet mellom standard eller høykapasitets blekkpatroner

 • Innebygd leser for minnekort
Anbefalt utsalgspris ligger på 1 895 kroner for Stylus CX5400 og 2 395 kroner for Stylus CX6400. Begge produktene er i salg fra desember 2003.

Epson nyheter for foto og multifunksjon


Ultrafleksibel Stylus Photo R300

Dette er ikke bare en blekkskriver for PC, den kan jobbe svært selvstendig sammen med den interne flerformats kortleseren og eksterne lagringsenheter.

Den er utstyrt med to USB-porter, og til port nummer 2 kan du koble til en CD-brenner eller annen kompatibel lagringsenhet, f.eks. Zip-drev.

Dermed kan du enten skrive ut fra PC, direkte fra minnekort - den innebygde leseren støtter 9 typer - eller fra CD eller Zip koblet til via USB.

Du kan også lagre bilder fra minnekort over på CD-R, slik at du kan "tømme" kortet og være klar til nye bilder.

Betjeningen er enkel med det ny LCD-panelet, og du kan dessuten jobbe trådløst med Bluetooth eller via trådløst nett med EpsonNet trådløse printserver.

Stylus Photo R300 bruker MicroPiezo-teknologi med 90 dyser per farge, og en dråpestørrelse helt nede i 3 pl gir meget klare og detaljrike utskrifter som både er vann- og lysfaste. Seks separate blekkpatroner holder blekkostnadene nede. Den klarer også å skrive ut 10 x 15 cm store bilder med en oppløsning på 5760* x 1440 dpi, på under et minutt. Dessuten kan den skrive på CD/DVD-plater

Stylus Photo R300 støtter de nyeste standardene for direkte utskrift som Pictbridge og USB DIRECT-PRINT, noe som gjør skriveren kompatibel med de fleste digitale kameraer og minnekort.

Fakta Epson Stylus Photo R300

 • Seksfargers skriver med separate blekkpatroner gir kostnadseffektive utskrifter

 • Kompatibel med ni ulike typer minnekort uten bruk av adapter

 • Lag dine egne unike CD-er ved å skrive ut bilder direkte på CD- og DVD-overflater

 • Rask og enkel utskrift direkte fra kamera ved hjelp av kompatible USB Direct Print- og PictBridge-enheter

 • Brukervennlig kontrollpanel/brukergrensesnitt, med forhåndsinnstilte knapper for utskrift av indeksbilde og bilder på 10 x 15 cm

 • Trådløs kommunikasjon mot kompatible digitale kameraer og mobiltelefoner
Stylus Photo R300 har en anbefalt utsalgspris på 1 995 kroner for standardmodellen og 2 495 kroner med 2,5 tommers LCD-monitor. Skriveren er ventet i salg fra og med desember 2003.

Epson nyheter for foto og multifunksjon


Åttefargers proffskriver

Stylus Pro 4000 er Epsons nye flaggskip, med en oppløsning på 2880 X 1440 dpi i tillegg til støtte for A2 formater og hele 8 fargepatroner. Målgruppen er fotografer, designbyråer, trykkerier, reprohus, forlag og andre med behov for fotoutskrifter eller prøvetrykksystemer hvor man krever stor nøyaktighet.

Blekket som brukes er Epsons UltraChrome, som skal gi og naturlige fargenyanser, økt dybde, større skarphet og mer detaljer i bildene. Det tørker umiddelbart etter utskrift og er ifølge Epsons tester motstandsdyktige mot falming i 75 år.

Det nye blekksettet inkluderer separate blekkpatroner i fargene fotosort, matt sort, grå, cyan, lys cyan, magenta, lys magenta og gul. Blekkoppsettet gir raske utskrifter, og den utvidede bruken av sorte farger gir optimal fotokvalitet.

Stylus Pro 4000 leveres i fire forskjellige modeller: standardmodellen 4000-C8, 4000-PS som har støtte for Postscript, 4000-Promo med monitor inkludert i prisen de 12 første månedene, samt 4000-C4 som er en enklere firefargersmodell.

Fakta EPSON Stylus PRO 4000:

 • Støtter media opp til A2

 • MicroPiezo-teknologi med variabel dråpestørrelse ned til 3,5 pl

 • Åtte farger, EPSON UltraChrome blekk

 • Oppløsning på 2880 x 1440 dpi

 • Rullholder for ark på 2/3 tommers trommel. Magasin for ark

 • Støtter Firewire, USB 2.0 og Ethernet

 • Utvidet RIP-støtte

 • Erstatter modellene Stylus PRO 5000 og 5500
Stylus PRO 4000 har en anbefalt utsalgspris på 17 990 kroner eks. mva, og ventes i salg fra og med midten av januar 2004.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer