Epson PhotoPC 600

Epson PhotoPC 600 er et enkelt kamra å bruke. Kameraet har optisk søker, men du kan også bruke LCD-skjermen for å bestemme utsnittet. Oppløsningen er på 1024x768, men vi er ikke veldig imponert over bildekvaliteten. Kameraet mangler også muligheter for å justere eksponeringen manuelt.

Publisert

Varierende bilder

Vårt standard innendørs testfoto ble ikke godt nok med dette kameraet. Bildene ble undereksponerte, og har støy i mørke partier. Også ved bruk av blitz er dette et problem. Siden kameraet ikke har noen form for manuell korrigering av eksponeringen, er det heller ikke mulig å motvirke dette. Vi trodde først at problemene oppsto på grunn av det krevende testoppsettet, men også bilder tatt under andre lysforhold viser de samme tendensene. Fargene er også litt matte, og da spesielt hudtoner.

Gjengivelsen av sirkler og linjer er litt for hakkete (se f.eks. gitarstativet på standardbildet). Også utebilder preges av problemer med å tegne fine detaljer. På bildet av kjøpesenteret er mange detaljer blitt hakkete. Dette gjør at utskrifter i større formater får dårligere kvalitet. Både lysstyrke/kontrast og farger på utebilder er imidlertid over gjennomsnittet, og trekker karakteren opp.

Totalt sett er bildekvaliteten under det man kan forvente av et kamera til denne prisen og med denne oppløsningen. Her er det flere alternativer som vil være et bedre kjøp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer