Epson Stylus Color 400

Stylus Color 400 er den nest minste skriveren i Epsons Stylus-serie, men kvaliteten er likevel svært god. Selv om skriveren har lavere oppløsning (720 dpi) enn Stylus 600 og 800, klarer den fotoutskrifter helt fint.

Publisert

Epson Stylus Color 400Stylus 400 er utstyrt med samme blekkteknologi som de andre skriverne i Epson serien, men har lavere oppløsning og hastighet enn storebrødrene.

Alle Epson skriverne vi har testet trives ikke helt med vanlig kopipapir. Ønsker du topp kvalitet, bør du derfor bruke Epsons eget papir, men det gir til gjengjeld et svært godt resultat.

Stylus Color 400 har en patron for sort og en for farger som begge står i samtidig. Både oppsett og bruk er svært enkel. Spesielt positivt er det at skriverdriveren måler blekknivå kontinuerlig. Også innstillingsmulighetene vil være tilfredsstillende for de aller fleste. Driveren har en rekke forhåndsdefinerte oppsett som dekker de fleste behov, men man kan også endre detaljene hvis man ønsker det. Arkmateren klarer 100 ark samtidig.

Et lite minus i betjeningen av Epson skriverne er at dysene som setter blekket på papiret etter en tid kan gå tett. Til forskjell fra de andre store produsentene som HP, Canon og Lexmark, sitter ikke dysene i selve patronen, men de er fast montert i selve skriveren. Hos de andre produsentene kan du skifte hele patronen hvis dysen er ødelagt. På Epson skriverne kan det bli et problem hvis skriveren står for lenge uten å brukes. For å bøte på dette, kjører skriveren automatisk en ganske omfattende renseprosedyre en gang i blant (tar fra 2 til 5 minutter).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer