Epson Stylus Color 600

Stylus Color 600 er en litt tregere utgave av storebror 800, men med nøyaktig samme utskriftskvalitet. Og kvaliteten på fargeutskrifter er ganske enkelt glimrende. Den eneste malurten i begeret er at du ikke kan bruke vanlig kopipapir.

Publisert

Stylus 600 er utstyrt med samme blekkteknologi som de andre skriverne i Epson serien. Det innebærer en maksimal oppløsning på hele 1440x720dpi. Alle Epson skriverne er svært følsomme for papirkvaliteten. Ønsker man topp kvalitet, må man bruke Epsons eget papir. Den har en patron for sort og en for farger som begge står i samtidig. Både oppsett og bruk er svært enkel. Spesielt positivt er det at driveren måler blekknivå kontinuerlig. Også innstillingsmulighetene vil være tilfredsstillende for de aller fleste. Driveren har en rekke forhåndsdefinerte oppsett som dekker de fleste behov, men man kan også endre detaljene hvis man ønsker det. Arkmateren klarer 100 ark samtidig.

Glimrende fargeutskrifter

Epsons blekkteknologi er annerledes enn konkurrentene, og er etter vår mening betydelig bedre ved utskrift av fotografier på høykvalitets papir. På beste kvalitet må det et trenet øye til for skille Stylus 600 fra et ”virkelig” foto. Både forløpninger og basisfarger er ganske enkelt enestående.

Også ved utskrift av tekst er Stylus 600 glimrende. Den gjør en glimrende jobb både på sort tekst (alle størrelser og varianter) og tekst med spesielle effekter (gråtoner, invers med farger i bakgrunn). Blekket er også helt vannfast. Vi trekker likevel i karakteren fordi Stylus 600 ikke liker kopipapir.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer