Epson Stylus Color 640

Stylus Color 640 har en oppløsning på 1440 x 720. Det gir et godt utgangspunkt for gode utskrifter på alle typer media (inkl. kopipapir). Skriveren er likevel ikke like flink til å håndtere kopipapiret som erkerivalen HP 720C, mens utskrifter på spesialpapir er helt topp.

Publisert

Det som er nytt på denne skriveren i forhold til forgjengeren Epson Stylus Color 600 er i følge Epson i London at den skal være både raskere og ha høyere kvalitet.

Vi har ikke funnet belegg for nevneverdige forbedringer av noen av delene. Faktisk er skriveren tregere i våre standard hastighetstester. Vi trodde til å begynne med at denne skriveren var utstyrt med Ultra Micro Dot (mye mindre blekkdråper), men det er den ikke. Det betyr at våre tester som viser at kvaliteten ikke er forbedret på kopipapir holder stikk.

Skriverne fra Epson er enkle å bruke og enkle å installere. Stylus Color 640 er intet unntak. Skriverdriveren har enkle menyvalg som raskt gir oversikten over hvordan man bør skrive ut, og den har også en rekke mer avanserte valg for de spesielt interesserte som vil finjustere utskriften enda mer.

Glimrende på riktig papir

Det er mulig å få til OK tekst og grafikk på kopipapir, men da blir utskriftene for trege. Fotoutskrifter på kopipapir er ikke spesielt gode. Her ligger HPs PhotoRet II teknologi et hestehode foran Epson.

Kvaliteten på spesialpapir er imidlertid så god at du ikke vil savne noe. Det eneste vi finner å sette fingeren på, er antydninger til korn i spesielt vanskelige partier. Dette er helt minimalt, og utskriftene kan gjerne rammes inn og henges på veggen. På litt avstand vil ingen se at det er en utskrift og ikke et fotografi. Epson har også skrivere som skal være enda bedre egnet til fotoutskrifter, men kvaliteten på Stylus Color 640 vil garantert holde for de aller fleste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.