Epson Stylus Color 740

Stylus Color 740 har en oppløsning på 1440 x 720. Den har også fått den nye teknologien Ultra Micro Dot som er variable størrelser på blekkdråpene helt ned til 6 pikoliter. Det gir et godt utgangspunkt for mer detaljerte utskrifter av vanskelige fargetoner og gode utskrifter på alle typer media (inkl. kopipapir).

Publisert

Denne skriveren er en helt ny modell fra Epson. Den har både fått ny skriverdriver og oppgradert maskineri. Den viktigste forbedringen når det gjelder kvaliteten er at blekkdråpene er mindre (helt ned til 6 pikoliter som er 6 milliontedels liter). Dette gjør at skriveren blir bedre i stand til å håndtere vanlig kopipapir og at utskriftene blir mer detaljerte.

Gode fargeutskrifter

Vi kan tydelig se at både fargedokumenter i Word og fotoutskrifter fra Photoshop på vanlig kopipapir er blitt bedre, og kan nå konkurrere direkte med HPs blekkteknologi PhotoRet III.

Fotokvaliteten på spesialpapir virker litt blass, men skriverdriveren har et uttall muligheter for å justere fargene, så det er ikke noe problem å justere utskriften hvis du ønsker det. På grunn av den høye oppløsningen på denne skriveren, er det også mulig å skrive ut store bildefiler med godt resultat.

Tekstkvaliteten er svært god både på spesialpapir og kopipapir. Bruker du spesialpapir blir teksten sylskarp, og kan godt brukes som originaler til kopiering av fargebrosjyrer eller hva det måtte være. Vær oppmerksom på at skriveren blir ganske treg hvis du justerer til høy kvalitet på vanlig kopipapir.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.