Epson Stylus Color 760

Dette er Epsons nest kraftigste fargeskriver, og beregnet for hjemmebrukere med nese for kvalitet. Skriveren er laget for å dekke alle behov fra rene tekstutskrifter til fotoutskrifter av høy kvalitet.

Publisert

Epson Stylus Color 760 benytter det Epson kaller Advanced MicroPiezo-teknologi hvor det er 4 kamre med blekk (tre farger og én svart) med dråpestørrelse helt ned til 4 pikoliter. I denne teknologien benyttes variabel punktstørrelse, som er ment å sørge for økt klarhet i detaljer og lyse felter. Den har en oppløsning på opptil 1440 x 720 ppt (punkter per tomme).

Skriveren kan brukes med Windows 95/98/NT og Mac. Den har både parallellport og USB-port. Installasjon og kontroll over utskrifter fungerer uten problemer på denne skriveren. Du finner mange og oversiktlige valgmuligheter for å oppnå best mulig utskriftskvalitet. Arkmatingen skjer uten vansker, og det er plass til ca. 100 vanlige papirark eller 20 fotoark av beste kvalitet.

Høykvalitet

Selv om dette ikke er en ren fotoskriver, imponerer den med fremragende fotoutskrifter. Kornene er ikke synlig selv i de lyseste områdene (som normalt er et problem) med mindre du ser svært nøye etter eller bruker lupe. På normal avstand er det knapt noe å utsette på kvaliteten.

Utskriftene er skarpe og klare, og vi klarte ikke å finne noe avvik i fargegjengivelsen. Svart er helt svart, og stort sett blir blandingsfarger gjengitt på en god måte. Vanskelige farger som lyst grått viser imidlertid antydninger til ujevnheter, men dette er ikke noe stort problem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer