Epson Stylus Color 800

Med glimrende utskrifter av både fotografier og tekst, er denne skriveren et valg for de med de høyeste kravene. At den i tillegg er rask, gjør at den også vil passe i et kontormiljø. Det er også mulig å sette inn nettverkskort, og som eneste skriver kan den håndtere Postscript. Prisen er kanskje litt i høyeste laget, men med denne skriveren kan du gjøre nesten hva du vil.

Publisert

Alle Epson skriverne er svært følsomme for papirkvaliteten. Her nytter det ikke med vanlig kopipapir. Ønsker man aller beste kvalitet, må man bruke Epsons eget papir. Stylus Color 800 har en patron for sort og en for farger som begge står i samtidig. Arkmateren klarer 100 ark samtidig.

Også for fotoentusiaster

I likhet med de andre skriverne fra Epson, har også Stylus Color 800 god fotokvalitet. Fargene er sterke og klare, og glidende overganger mellom to farger er overbevisende. Fotokvaliteten er likevel ikke fullt så god som Epson Stylus Photo, selv om forskjellene er marginale.

Ved utskrift av tekst er Stylus Color 800 også svært god under forutsetning av at du bruker spesialpapir. Epson skriverne er til og med kresne på spesialpapir fra andre produsenter. Vi fikk kun toppkvalitet ved å bruke Epsons eget spesialpapir. Dette trekker karakteren ned. Bruker du derimot spesialpapir, er kvaliteten enestående. Den gjør en glimrende jobb både på sort tekst (alle størrelser og varianter) og tekst med spesielle effekter (gråtoner, invers med farger i bakgrunn). Blekket er også helt vannfast.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer