Epson Stylus Color 850

Denne skriveren er beregnet for kontorbruk, og er en oppgradert utgave av vår forrige testvinner Stylus Color 800. Nå har det rent mye vann gjennom Mjøsa siden vi kåret denne skriveren til Best i test, og den når ikke lenger helt opp.

Publisert

Hovedforskjellen på denne skriveren og forgjengeren Stylus Color 800 ligger i at drivverket er gjort raskere. For øvrig er den helt lik. Den absolutte styrken til denne skriveren er at den har rikelig støtte for typiske kontormiljøer både når det gjelder drivere (Windows NT) og muligheten for å settes opp i nettverket med et nettverkskort som monteres inn i selve skriveren.

Alle Epsons skrivere er basert på en litt annerledes blekkteknologi enn konkurrentene, og en av de praktiske konsekvensene av dette er at Epson ikke har dysene som fører blekket på papiret som utskiftbar del i selve blekkpatronen. Dette fører til at Epson-skriverne må rense dysene en gang i blant, og det er en prosess som kan vare opp til 4-5 minutter. Du må også kjøre renseprosedyrene selv en gang i blant hvis du ser at utskriftene begynner bli dårlige.

God utskriftskvalitet

Selv om vi aldri vil anbefale noen å bruke vanlig kopipapir på blekkskriveren, er det et faktum at svært mange bruker slikt papir. Stylus Color 850 trives ikke spesielt godt med dette papiret, og for å få et akseptabelt resultat må driveren justeres til bedre kvalitet (som går på bekostning av hastigheten). På spesialpapir er vi svært godt fornøyd med kvaliteten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.