Epson Stylus Color C84

Er levetid på utskriftene viktigere enn høy hastighet? Da bør du absolutt overveie Stylus Color C84.

Epson Stylus Color C84
Publisert

Epson introduserte en helt ny type blekk da de lanserte Stylus Color C82 for et knapt år siden. Blekket, kalt Durabrite, skulle i følge Epson ikke bare gi vannfaste utskrifter med lang levetid, men også gi langt bedre resultater på vanlig kopipapir. Du kan lese mer om teknologien bak blekket i denne artikkelen.

Overbevisende resultater

Samtidig lanserte Epson et nytt fotopapir, spesiallaget for Durabrite-blekket. Vi skrev ut et par testbilder som vi hengte på veggen i kontoret i januar, helt ubeskyttet, og der har de hengt siden. Nå, elleve måneder senere, skrev vi ut de samme bildene på etterfølgeren C84. Etter å ha sammenlignet utskriftene kan vi bekrefte at holdbarheten har vært meget god - under våre forhold.

Vi kommer tilbake med en rapport om levetid på utskrifter fra forskjellige skrivere senere denne uken.

Toppmodellen

Stylus Color C84 er Epsons toppmodell blant blekkskrivere beregnet for blandet bruk. Den har fått et flott design i sølv og sort, men på innsiden er den nærmest identisk med forgjenger C82. Riktignok med et par unntak - ett av dem er at C84 kan skrive ut bilder uten marger. Oppløsningen er fortsatt maks 5760x720 dpi, dråpestørrelsen er variabel (ned til 3 pikoliter) og hastigheten er oppgitt til 22 sider pr minutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer