Epson Stylus Photo 700

Styrken til denne skriveren ligger først og fremst i gode fotoutskrifter på fotopapir, men den kan også godt brukes til alle former for avansert forretningsgrafikk. Den er imidlertid litt for treg til å være det aller beste alternativet for deg som er på jakt etter en allround-skriver.

Publisert

I motsetning til de andre Epson-skriverne, bruker Epson Stylus Photo 700 seks forskjellige farger for å oppnå fotokvalitet. Denne fargeblandingen i kombinasjon med en oppløsning på hele 1440 x 720, gjør at denne skriveren passer til de aller mest krevende grafikkutskriftene. Den eneste egentlige forskjellen på denne skriveren og forløperen Stylus Photo er at oppløsningen er øket fra 720 x 720 til 1440 x 720.

Skriveren kan brukes både på Mac og PC, og er på vanlig Epson-vis enkel å installere og enkel å bruke under forutsetning at du bruker litt tid på å sette deg inn i hvordan driveren fungerer. Siden denne skriveren er så avansert, har den også mange justeringsmuligheter.

Skriveren har to blekkpatroner: en sort og en med fem farger (basisfargene cyan, magenta og gul pluss lys cyan og lys magenta). De lyse basisfargene i kombinasjon med de vanlige basisfargene gjør at fotoutskrifter blir mye jevnere i vanskelige partier som hudtoner o.l.

Dysene ligger i selve skriveren (og ikke i patronen slik som de fleste av konkurrentene), og det kan føre til at de blir tette etter en tids bruk. For å avhjelpe dette kjører skriveren automatisk en omfattende renseprosedyre en gang i blant som kan være ganske irriterende (kan vare opp til 5 minutter). Arkmateren kan holde 100 ark (kopipapirtykkelse).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer