Epson Stylus Photo 750

Epson Stylus Color 750 er vårt defintive førstevalg hvis du vil skrive ut bilder med høy kvalitet. Skriveren egner seg ikke spesielt godt til vanlig kontorbruk, men er først og fremst konstruert for å håndtere fotografier.

Publisert

Epson Stylus Photo 750 er skriveren for deg som er villig til å betale litt ekstra for å få den aller beste fotokvaliteten. Skriveren bruker 6 farger (mot normalt 4 på de fleste skrivere) for å blande blekk med fotokvalitet, og det forklarer den litt høye prisen. Pakken inkluderer også Adobe PhotoDeluxe 3.0, som koster ca. 600 kroner (inkl. mva.) i løssalg.

Skriveren er enkel å sette opp og bruke. Skriverdriveren er delt i to hovednivåer. Første skjermbilde gir anledning til å la skriveren automatisk sette opp kvaliteten. I tillegg er det et skjermbilde som lar deg justere utskriften i detaljer. Det er også ulike programmer som forsøker å forbedre bilder med dårlig utgangspunkt (f.eks. fra et digitalkamera med lav oppløsning). Alle vedlikeholdsfunksjoner (som oppsett av patroner og rensing) er også plassert direkte i skriverdriveren, og det er praktisk og enkelt.

3268">Bilde: Enkle skriverinnstillinger3269">Bilde: Avanserte skriverinnstillinger

Topp fotokvalitet

Hvis du planlegger å hovedsakelig skrive ut fotografier, føler vi oss helt sikre på at du vil bli fornøyd med denne skriveren. Den gjengir våre testfotografier helt topp, og er så bra at du uten videre kan henge resultatet på veggen. Vær likevel oppmerksom på at en skriver med så høy kvalitet også krever et godt datagrunnlag. Du vil derfor først få full uttelling hvis du bruker litt tid på sette opp bildene på en god måte (med rett oppløsning og gode farger). Skriveren liker ikke kopipapir for fotoutskrifter. Men det er ikke nødvendig med høykvalitets fotopapir med blank overflate. Et matt fotopapir gir utmerkede resultater, og det koster ca. 1 krone pr. ark.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer