Epson Stylus Photo 870

Epson fortsetter å levere gode skrivere. Med Stylus Photo 870 kan du til og med skrive ut fotografier som ikke vil falme på 10 år! Testen vår avslørte også andre spennende nyheter.

Publisert

Den gode utskriftskvaliteten på nyere blekkskrivere åpner for en ny æra innen fotografering. Kombinert med avanserte digitale kameraer vil fotoutskrifter ta mer og mer over for tradisjonell fotografering og framkalling. Men fortsatt er det et stykke igjen, blant annet med tanke på lysekthet. Epson har tenkt å gjøre noe med dette. Teknologier i deres nye Stylus Photo serie - kombinert med spesiallagete papirmedier – setter nye standarder for levetid på utskriftene dine.

Fotoutskrifter med lang levetid

Epson benytter her ny, egenutviklet teknologi kalt Photo Reproduction Quality (PRQ). Teknologien går ut på at fargepatronen inneholder to ekstra fargenyanser (lys magenta og lys cyan) i tillegg til standardfargene cyan, magenta, gul og svart. Kombinert med forbedrede drivere, hevder Epson at teknologien fører til bedre gjengivelse av områder med sterke så vel som lyse eller bleke farger (for eksempel hud). Oppløsningen er opp til 1440 x 720 dpi (punkter per tomme).

Til den nye serien har Epson lansert en ny type fotopapir (EPSON Premium Glossy Photo paper). Og det er i kombinasjon med dette papiret at Epson garanterer at fotografiene ikke vil falme i løpet av de 10 første årene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer