Epson Stylus Photo 950

Epson var først ute med kantløse utskrifter da Stylus Photo 790 og 890 ble lansert i 2001. Nå er de på banen igjen med en ny, flott fotoskriver som er utstyrt med enda flere nyvinninger.

Publisert

Vi har alltid vært begeistret for Epsons fotoskrivere, og vår interesse foran møtet med Stylus Photo 950 var kanskje ekstra stor. Lanseringen av de nye allround-skriverne i C-serien i fjor høst var etter vår mening bare delvis vellykket, samtidig som en annen stor blekkskriverprodusent, Canon, hadde lansert modeller som parkerte Epsons fotoskrivere både med hensyn til hastighet og utskriftskostnader.

Langt skritt videre

I følge Epson selv markerer lanseringen av Stylus Photo 950 et langt skritt videre for selskapets fotoskrivere. Den er langt dyrere og mer avansert enn de andre A4-skriverne i Stylus Photo-serien. Målgruppen er avanserte hjemmefotografer og profesjonelle, og skriveren stiller derfor i samme klasse som Canon S900.

Stylus Photo 950 er utstyrt med flere nye funksjoner som vi vanligvis ikke finner på denne typen skrivere, som automatisk papirkutter og en egen modul som muliggjør utskrift direkte på CDR-plater. Papirkutteren brukes sammen med fotopapir på rull, og du slipper dermed selv å klippe bildene fra hverandre. Hvis du bruker vanlig fotopapir, f. eks fire fotografier på et A4-ark, er du derimot fortsatt henvist til manuell saksing.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer