Epson Stylus Photo EX

Mulighet for å skrive ut i A3 og enestående fotokvalitet er de viktigste stikkordene for å beskrive Epson Stylus Photo EX. Med denne skriveren kan du få så gode fotoutskrifter at kvaliteten grenser opp mot forstørrelsen fra fotobutikken. Men skriveren egner seg ikke spesielt godt som vanlig kontorskriver. Til det er den litt for treg.

Publisert

Dette er en skriver for deg med litt spesielle behov for høykvalitets utskrifter på en god papirtype. Den er derfor et funn for informasjonsavdelinger som vil ta en utskrift av brosjyren før den går i trykken eller små grafiske bedrifter som vil vise kundene hva de kan få til.

Skriveren kan brukes både på Mac og PC, og er på vanlig Epson-vis enkel å installere og enkel å bruke. Skriveren har to blekkpatroner. En sort og en med 5 farger (basisfargene cyan, magenta og gul pluss lys cyan og lys magenta). Dysene ligger i selve skriveren (og ikke i patronen slik som konkurrentene), og det kan føre til at de blir tett etter en tids bruk. For å avhjelpe dette kjører skriveren automatisk en omfattende renseprosedyre en gang i blant (kan vare opp til 5 minutter). Arkmateren kan holde 100 ark (kopipapirtykkelse).

Med Stylus Photo EX følger det med mer programvare enn det som er vanlig med andre blekkskrivere. Du får med Photoshop 4.0 Light Edition og et program for å skrive ut flere størrelser av et bilde på en side. I tillegg til dette er det også en håndbok om håndtering av digitale bilder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer