Epson Stylus Photo R300

Den har inngang for digitalkamera, og kan også lese minnekort direkte. Dessuten kan du skrive direkte på CD-plater, og overføre data fra minnekort til CDR/harddisk - alt uten å bruke PCen!

Epson Stylus Photo R300
Publisert

Stylus Photo R300 er som du forstår langt mer enn bare en ren fotoskriver. "Alle" har etter hvert fått digitalkamera, og det er først og fremst denne gruppen Epson henvender seg til.

Et hav av tilkoblingsmuligheter

Den er utstyrt med to USB-porter, og til port nummer 2 kan du koble til en CD-brenner eller annen kompatibel lagringsenhet, f.eks. Zip-drev. Dermed kan du enten skrive ut fra PC, direkte fra minnekort - den innebygde leseren støtter 9 typer - eller fra CD eller Zip koblet til via USB. Du kan dessuten jobbe trådløst med Bluetooth eller via trådløst nett med EpsonNet trådløse printserver.

Du kan også lagre bilder fra minnekort over på CD-R, slik at du kan "tømme" kortet og være klar til nye bilder. Imponerende. Og når CD-platen er ferdig brent, er det bare å putte den i adapteren, mate den i fronten og skrive ut - direkte på CDen (på plater med printbar overflate).

Stylus Photo R300 støtter de nyeste standardene for direkte utskrift som Pictbridge og USB DIRECT-PRINT, noe som gjør skriveren kompatibel med de fleste digitale kameraer og minnekort. Installasjon i Windows XP gikk dessuten problemfritt for vår del, styreprogrammet er norsk og skulle det bli nødvendig å bla i manualene, er det godt å vite at disse er både norsk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer