Epson Stylus Photo

Fantastiske fotoutskrifter er det som skiller denne skriveren fra de andre. Den har også svært god kvalitet på tekst og forretningsgrafikk hvis du bruker spesialpapir. Stylus Photo er tregere ved vanlige utskrifter enn brødrene fra Epson, men den er heller ikke tenkt som en vanlig kontor/hjemmeskriver. Prisen er atskillig høyere enn gjennomsnittet, og det vil nok begrense antall kjøpere betraktelig.

Publisert

Skriveren har en oppløsning på 720dpi, og det virker litt underlig når Stylus Color 600/800 har en oppløsning på 1440x720dpi. Den spesielle kvaliteten oppnås ved at blekkpatronen blander 7 farger i stedet for 4. Arkmateren kan holde 100 ark samtidig.

Best på foto

Fotokvaliteten på denne skriveren er absolutt i toppklasse. Kvaliteten er faktisk så bra at denne skriveren etter vår mening konkurrerer direkte med fotobutikken på hjørnet. Vi har skrevet ut bilder både på høyglanset spesialpapir og på billigere papir med høy tetthet. I begge tilfeller er resultatet svært bra. Spesialpapiret til Epson er forholdsvis dyrt (ca. 12 kr pr. A4 side), men skriveren fungerer også tilfredsstillende med fotopapir fra andre leverandører (f.eks. Canon sitt matte papir HR-101).

Tekstkvaliteten er god under forutsetning av at du bruker bra papir. På samme måte som de andre Epson Skriverne er også Stylus Photo alt for kresen på papirkvaliteten. Her må det spesialpapir til. Blekket fester seg umiddelbart, og blir nesten helt vannfast. På grunn av den forholdsvis høye oppløsningen (720dpi) klarer også skriveren liten tekst uten problemer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer