Epsons blekkskrivere i nye utgaver

Både Stylus Color 800 og Stylus Photo kommer i nye bedre utgaver. Begge disse skriverne kommer godt ut i vår test av blekkskrivere. De nye modellene har fått navnene Stylus Color 850 og Stylus Photo 700, og blant nyhetene er høyere oppløsning for Stylus Photo, og bedre støtte for utskrift til vanlig kopipapir.

Epson Stylus Color 850 Foto: Epson
Epson Stylus Color 850 Foto: Epson Vis mer
Publisert

Epson har forløpig en lav markedsandel i Norge til tross for at skriverne er både raske og har svært gode utskrifter. Dette tror vi vil endre seg med mindre konkurrentene svarer med tilsvarende høy kvalitet.

Stylus Photo 700 har en oppløsning på 1440 x 720, mot 720 x 720 på dagens modell. Skriveren blander 6 farger for å oppnå tilnærmet fotokvalitet, og er beregnet på brukere som er aller mest opptatt av fotoutskrifter.

Stylus Color 850 er Epsons modell for krevende kontorbrukere som vil ha en skriver til mange forskjellige formål. Den har også en oppløsning på 1440 x 720, men blander 4 farger (1 sort blekkpatron og en med 3 grunnfarger). Blant nyhetene med denne modellen er bedret støtte for utskrift på vanlig kopipapir (som er et problem med dagens modeller) og raskere drivverk.

Stylus Photo EX er en A3 skriver som vil egne seg godt til grafiske bedrifter som har behov for raske prøvetrykk. Skriveren har støtte for fargetilpasningssystemer både for Mac og Windows.

Vi forventer 850 og Stylus Photo 700 inn til vår testlab i løpet av uken, og vil komme tilbake med en komplett test etterhvert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer