Apple WWDC 2023

Er dette Apple-brillene?

Datoen for årets første storlansering fra Apple er klar.

BRILLEHINT: Flere mener Apple med dette bildet bekrefter at de lanserer VR-briller på sin årlige utviklerkonferanse i juni. Foto: Apple
BRILLEHINT: Flere mener Apple med dette bildet bekrefter at de lanserer VR-briller på sin årlige utviklerkonferanse i juni. Foto: Apple Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Apple annonserte onsdag at deres årlige konferanse for utviklere, WWDC, vil avholdes fra 5. til 9. juni.

Tradisjonelt bruker selskapet alltid den første dagen av konferansen til å avsløre de kommende versjonene av operativsystemene til iPhone, iPad, Mac, Apple Watch og Apple TV.

Kommer Apple-brillene?

Det hender også de avduker et helt nytt produkt. Det rapporteres at de endelig kan komme til å vise frem sine VR/AR-briller, som det har gått rykter om i mange år.

Flere mener Apple bekrefter det i den offisielle grafikken til utviklekonferansen.

- For meg ser det ut som fronten på et VR-hodesett, skriver journalist i teknologinettstedet Inverse.

Noen mener det imidlertid bare ser ut som regnbue-scenen som befinner seg på Apples hovedkvarter i Cupertino i San Francisco.

Apple-brillene blir ikke rene VR-briller, men vil kombinere både VR og AR i noe som kalles «mixed reality». Altså at man blander virtuelle elementer med gjenstander i virkeligheten.

Ifølge Mashable har det hemmelighetsfulle prosjektet blitt utsatt en rekke ganger på grunn av tekniske utfordringer og problemer i produksjonslinjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.