Er dette årets partyhøyttaler?

Philips NTRX500 lukter russebuss og sure naboer.

PHILIPS NTRX500: Er ikke akkurat for de beskjedne, men skal du få i gang festen kan den være akkurat det du er på jakt etter.  Og ja: På toppen får du selvsagt en nedskalert miksepult. Foto: ØYVIND PAULSEN
PHILIPS NTRX500: Er ikke akkurat for de beskjedne, men skal du få i gang festen kan den være akkurat det du er på jakt etter. Og ja: På toppen får du selvsagt en nedskalert miksepult. Foto: ØYVIND PAULSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lydmessig har Philips satset tungt på sin seriøse Fidelio-serie de siste årene, men med NTRX500 tar de et solid skritt i en helt annen retning. NTRX500 er ganske enkelt laget for deg som vil ha det moro.

Men hva er den egentlig?

NTRX500 rett og slett en massiv høyttaler med blinkende LED-lys i de to bassmembranene, og en miksepult på toppen. (Ja, du leste riktig ...)

De to basshøyttalerne er forøvrig på 8-tommer hver, mens diskantene er på 2-tommer, og selv om du ikke skal henge deg opp i de 650 wattene som er oppgitt, spiller det i hvert fall høyt nok.

Alt du trenger for å starte festen er dermed musikk. Ja, også strøm da. For dette beistet går naturlig nok ikke på batteri.

De aller fleste vil nok streame musikken direkte fra sin mobil eller nettbrett via Bluetooth, men NTRX500 har i tillegg to USB-innnganger (for både avspilling og lagring av miksene du lager), og innebygget CD-spiller som lar deg rippe musikken rett til USB-inngangen. Som seg hør og bør på en partymaskin får du også mikrofoninngang, slik at du kan plage naboen ytterligere ut over kvelden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer