Er din kone utro på Internett?

Er det andre enn deg som bruker PCen din, og er du bekymret for hvilke nettsteder de besøker og hvilke prategrupper de deltar i? Med programmet Spector kan du i hemmelighet fotografere alt som skjer på PCen din – uten å bli oppdaget.

Avspilling pågår: Her avsløres hemmelighetene - i dette tilfellet mine egne aktiviteter på egen maskin.
Avspilling pågår: Her avsløres hemmelighetene - i dette tilfellet mine egne aktiviteter på egen maskin. Vis mer
Publisert

Selv om Spector er et program som kan misbrukes av folk som er nysgjerrige og mangler respekt for andres privatliv, er det mange situasjoner hvor det kan være viktig å sjekke hva andre gjør når de sitter foran PCen din. Spector er programmet som med jevne mellomrom kopierer hele skjermbildet på PCen, og lagrer disse bildene på et hemmelig sted på harddisken.

Delta i diskusjonen nederst i denne artikkelen!

Spector er usynlig mens det utfører sine oppgaver, og dukker verken opp med egen boks på verktøylinja eller som egen boks når du trykker på ALT+TAB (for å hoppe mellom programmer) eller CTRL+ALT+DEL (som brukes for å avslutte programmer som har sluttet å fungere). Spector er m.a.o. usynlig for den som bruker PCen, og kan bare oppdages av datakyndige brukere som aktivt leter etter det.

All informasjon forblir hemmelig

Informasjonen som Spector registrerer kan bare spilles av i et eget program, som også er godt skjult. Du kan velge å legge inn et ikon på programmenyen for dette programmet, men de fleste brukere av Spector vil trolig foretrekke å velge en metode som innebærer bedre beskyttelse: Programmet starter når du trykker CTRL+SHIFT+ALT+S – og ønsker du ekstra sikkerhet kan du legge inn passordbeskyttelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer