Er du en XPert?

Hvis du har latt deg begeistre av Microsofts nyeste operativsystem Windows XP, er du ikke alene. Men hva vet du egentlig om operativsystemet og funksjonene? Etter å ha tatt vår test levnes ingen tvil!

Er du en XPert?
Publisert
Sist oppdatert

Kritikken mot Windows XP har først og fremst gått på den omdiskuterte produktaktiveringen, og ikke på de sedvanlige bugsene fra tidligere versjoner. Faktisk har selv de mest innbitte Windows-motstanderne måttet innrømme at operativsystemet har blitt mistenkelig stabilt og sikkert.

Kanskje har all pepperen Microsoft har måttet tåle fra Win9x-tiden (ofte omtalt som "6-års natten") omsider begynt å bite på selskapet?

Test deg selv

Nå kan du teste dine kunnskaper. Vi har laget 15 spørsmål, enkle og vanskelige, om Microsofts mest populære operativsystem. Du får ett poeng for hvert riktig svar. Noen spørsmål har vi vurdert som ekstra vanskelige, og da gir vi to poeng for rett svar. Totalt er det mulig å oppnå 19 poeng, og vi vurderer poengsummen din og gir deg kommentarer.

Kanskje du kan titteluere deg selv som XPert?

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer