Er du oppdatert?

De fleste programmer kommer stadig i nye versjoner. Med Update Star får du den siste!

Publisert
Sist oppdatert

Vi skriver mye om gratisprogrammer her på DinSide; faktisk langt oftere enn vi skriver om programmer som koster penger.

Du har kanskje fulgt tipsene selv og lastet ned ett program her og ett program der. Noen funket kjempebra, mens andre kanskje hadde svakheter som gjorde at du sluttet å bruke dem.

Uansett - de aller fleste som lager programmer, om de tar betalt eller ikke, jobber som regel med å videreutvikle dem. Når de har fikset en feil, tettet igjen et sikkerhetshull eller lagt til en ny funksjon, kommer programmet i ny versjon. Bare se på versjonsnavnene på noen populære programmer: CCleaner 2.01.507, Windows Live Messenger 8.5.1288 beta, AVG Free edition 7.5.488, uTorrent 1.7.5 og Spybot Search and Destroy 1.5.1.

Har du siste versjon? Jeg tviler på at du klarer å svare på stående fot - med mindre du har installert dagens gratisprogram, da.

UpdateStar holder deg oppdatert

Det er her programmer som UpdateStar kommer inn i bildet. Dette programmet leter igjennom alt du har installert på harddisken og finner ut av hvilken versjon du har av de ulike programmene. Deretter sjekker den på nettet hvilken versjon som er gjeldende slik at du kjapt kan oppgradere til siste versjon via programmets eget grensesnitt.

Er du oppdatert?


Det er brukerne av programmet som sørger for at databasen holdes oppdatert, noe du også kan bidra til - finner du en ny versjon av et program du bruker, trykker du på "send update"-knappen i programmet og fyller ut et enkelt skjema.

UpdateStar er kun for Windows og kan lastes ned på http://www.updatestar.com/en/.

Er du oppdatert?


For Mac: AppFresh

Er du Mac-bruker finnes det også løsninger for deg. Programmet AppFresh fungerer på noenlunde samme måte, og sørger også for å holde widgets og andre ting oppdatert. Det smarte med AppFresh er at det har en tidsmaskinmodus som gjør at du eventuelt kan rulle tilbake til en tidligere versjon hvis den nyeste viste seg å ha ting ved seg du ikke likte.

Du finner AppFresh her: http://metaquark.de/appfresh/


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer