Erfaringer, bildekvalitet og konklusjon

Photosmart 945 har mye å by på, både med tanke på den uerfarne bruker, men også for den som stiller større krav til individuelle tilpasninger.

Publisert
Sist oppdatert

Huset er som nevnt innledningsvis sort, og er i hovedsak av plast. Kameraet er temmelig stort, og ligger godt og støtt i hånden til en voksen mann. Du kan fint zoome og fotografere med en hånd på kameraet.

Enkelt og avansert

Generelt synes vi at 945 betjeningsmessig er meget enkelt. Informasjonen på skjermen er alltid lettfattelig, menyvalgene har ofte omfattende hjelpetekster, knapper og funksjonshul har logiske funksjoner og er velplasserte.

Vanlige valg, som styring av blits, makro, seriefotografering og selvutløser, er alle tilgjengelige uten å måtte gå inn i menyene. Her er det etter vår mening kun Casio som kan måle seg med HP, i hvert fall når det gjelder kameraer for entusiaster.

Photosmart 945 trives godt med automatiske innstillinger, men det er et godt utvalg av manuell kontroll for den kreative fotografen. Du kan for eksempel styre både blenderprioritet (f/2,8 - f/11), lukkerprioritet (1/2000 sekund til 16 sekunder, hvitbalanse (faste verdier + manuelt), eksponering (-3 til +3) og ISO-verdier (3 faste + auto). Når vi legger til at du kan fokusere manuelt, burde dette være tilstrekkelig for de fleste! Men en sko for ekstern blits hadde ikke vært å forakte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer