Gjør store endringer

Erstatter Office 365 med Microsoft 365

Abonnentene får snart en rekke nye funksjoner.

NY APP: Teams for forbrukere er en av nyhetene i Microsoft 365. Foto: Microsoft
NY APP: Teams for forbrukere er en av nyhetene i Microsoft 365. Foto: Microsoft Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uka dro Microsoft sløret av sin nye abonnementstjeneste for forbrukere som vil erstatte dagens Office 365. Microsoft 365 er navnet på tjenesten, som i tillegg til å inkludere Office-pakken – Word, Excel, PowerPoint, Skype, Outlook og OneNote – samt 1 TB skylagring i OneDrive, også får flere nye funksjoner.

Som Office 365, vil nyheten Microsoft 365 bestå av to abonnementer: ett personlig og ett for familie for opptil seks personer.

Teams og Family Safety

To nyheter som ikke blir tilgjengelig ved lanseringen 21. april, er Teams for forbrukere og Microsoft Family Safety.

Microsoft opplever stor suksess med jobbverktøyet Teams, og i løpet av året kommer også Teams for vanlige forbrukere. I appen kan du chatte med familie og venner, dele kalendere, oppgaver og aktiviteter, samt bilder og video, men også reiseruter, pakkelister og liknende.

Teams-appen skal også gjøre det enkelt å dele og samarbeide på dokumenter, sette opp familiebudsjett og hjelpe til med lekser, skriver Microsoft.

Family Safety kommer som en egen app for familier, der foreldre eller foresatte kan sette opp innholdsfiltre, skjermtid og se aktivitetsrapporter på tvers av plattformer. Du kan også se posisjonen til de unge håpefulle direkte i appen, eller få stedsvarsler når noen forlater eller ankommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.