EsPro Xyclon 8500XT

Vi har testet EsPro Xyclon 8500XT, som er noe av det kraftigste innen bærbare PCer. Maskinen leveres med hele 750 MHz-prosessor og 256 MB internminne, Firewire og DVD-spiller. Og det til en svært hyggelig pris!

Publisert

EsPro Xyclon 8500XT er nok mest å regne som en flyttbar stasjonær PC, og ikke noen sitte-på-toget-og-skrive PC. Derfor kan det benyttes det aller siste innen stasjonære prosessorer. Dette gjør maskinen raskere og billigere, men normalt skal dette gi kraftige utslag i batterilevetiden og kan på sikt også føre til kortere levetid for PCen.

Spesifikasjoner

Denne maskinen har en 14,1" skjerm som viser opp til 1024x768 punkter i 32 biters farger (tilsvarer millioner av farger pluss teksturer). Dessuten får du lett tilgjengelig støtte for bruk av to skjermer, slik at skrivebordet bli mer enn dobbelt så stort (krever at du har en ekstra monitor tilgjengelig, naturligvis). Tastaturet er på 297 cm2 og har 89 taster.

Vekten er hele 3,4 kg med alle enheter innebygget, mens volumet er over 3800 cm3, noe som betyr at vi står overfor en maskin som er nesten 30% større enn gjennomsnittet av bærbare PCer vi har testet.

Maskinen driftes av en Pentium III 750 MHz-prosessor, men det er da altså snakk om stasjonær prosessor. Maskinen leveres normalt med 64 MB internminne, men dette kan utvides til 256 MB – som vi hadde i vår testmaskin. Du kan velge mellom tre harddisker, 6, 12 og 18 GB – vårt testeksemplar hadde 12 GB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer