EssentialPIM: Gratis kalender og kontaktarkiv

EssentialPIM er programmet som passer på avtalene og kontaktene dine, uten å koste deg en krone. Er dette Outlook uten epost?

EssentialPIM: Gratis kalender og kontaktarkiv
Publisert
Sist oppdatert

Vi har skrevet mye om gode gratisløsninger i det siste, i et håp om å kanskje klare oss uten programvarekostnader en gang i fremtiden. Det virker som om det går den rette veien, nå som både OpenOffice og Thunderbird byr på kontor og epost-funksjoner uten å koste.

Hittil har det store problemet vært mangelen på en PIM - en "Personal Information Manager" - eller et program som passert på både tid, kontakter og avtaler. Nå kommer EssientialPIM til unnsetning - med et par egenskaper som selv Outlook mangler.

Heng kalenderen på nettet

EssentialPIM er kort og godt en interaktiv kalender med notatblokk og visittkortholder. Du kan legge til avtaler og bli varslet når du må gå for å rekke dem - og du kan gjøre dem tilbakevendende. Akkurat det vi forventer av en kalender.

I tillegg har du muligheten til å se hele år om gangen, og til å dra og slippe avtaler mellom uker og måneder. Du kan også se om en oppgave en fullført, og sortere avtalene etter prioritet.

Men det beste med kalenderen er at den kan eksportere dags-, uke eller månedsplanen din til HTML slik at vennene og kontaktene dine kan se hva du driver med via nettet. Da følger det med bilder og det hele, som du eventuelt også kan sende som epost.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer