Et kvarters batterikapasitet på bærbar

Publisert
Sist oppdatert

Trenger veldig ett svar.

Kjøpte for ca to mnd siden en bærbar Packard Bell ENMX52B702NCD hos Elkjøp, og er frustrert over batterikapasiteten. Jeg kan kun jobbe på pc uten strømtilførsel i ca 15 min, da må jeg plugge inn strømkabelen.

Har snakket med Elkjøp om dette og de sier bare at det er slik det er?! Det kan da ikke stemme?? Hva er da vitsen med en bærbar pc?

Kan Datadoktoren hjelpe meg?

Hilsen Siv Therese

Datadoktoren svarer

Hei,

I all min tid som datatester har jeg aldri hørt om eller vært borti en frisk bærbar PC med en batterikapasitet på et kvarter - eller under en time for den saks skyld. De aller fleste bærbare i billigsegmentet har en batterikapasitet på mellom to og fire timer.

Så her er det så avgjort noe galt med enten batteriet eller den delen av maskinen som styrer oppladingen av det, så har får du bare stå på dine rettigheter. Å snakke med en fra Elkjøp som faktisk har peiling på bærbare datamaskiner hadde også vært en fordel.

Hilsen
Datadoktoren

[Ugjyldig objekt (debatt)]


Les alle spørsmål og svar

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer