Et lass av Canon-nyheter

Canon har lansert en rekke nye digitale kompaktkameraer. Her får du oversikten!

Canon Digital IXUS 200IS
Canon Digital IXUS 200IS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

August hvert år lanserer Canon en nye kameraer, og 2009 er intet unntak. På en pressekonferanse i Oslo i dag ble det lansert en rekke nye medlemmer, både i Powershot- og Digital IXUS-familien.

Mange bilder av kameraene nederst i artikkelen!

G11 med vridbar skjerm

For første gang siden Powershot G6 lanserer Canon nå et G-medlem med vridbar LCD. Kameraet har også vesentlig lavere oppløsning enn forgjenger G10, men kan til gjengjeld skilte med mye mindre støy ved høye ISO-verdier.

Høyeste ISO ved normal fotografering er nå 3200, oppløsningen på CCD-sensoren er 10,2 megapiksler, mens skjermen måler 2,8 tommer, med en oppløsning på 461.000 punkter. Den kan vries i forskjellige posisjoner, også 180 grader for selvportretter.

Nytt er muligheten for å seriefotografere i mørke med en oppløsning på 2,5 megapiksler og ISO 12 800(!), med 2,4 bilder pr sekund. Det er også mulighet for RAW-format. Videoopptak er også på plass, men ikke HD, kun VGA-oppløsning (640x480 piksler). Kameraet er imidlertid utstyrt med HDMI-kontakt for enkel visning av bilder og vide (med lyd) på nye flat-TVer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer