Etiketter til hjemmebrente CDer

Hvis du vil ha proffe etiketter på de hjemmebrente CDene dine, er Pressit CD Labeling Kit fra Traxdata et av alternativene. Boksen inneholder alt du trenger, og vi har testet løsningen.

Med en god blekkskriver eller laserskriver blir etikettene proffe med Pressit. Foto: Torvald Kvamme
Med en god blekkskriver eller laserskriver blir etikettene proffe med Pressit. Foto: Torvald Kvamme Vis mer
Publisert

Pressit CD Labeling Kit er en komplett pakke som består av programvare for å designe etikettene (både på selve platen og coveret), en bunke med etiketter for å komme i gang og en plastdings som brukes til å presse på plass etiketten i perfekt sentrum på CDen. I tillegg følger det med maler for en rekke kjente programmer som Photoshop, CorelDraw, Word, PageMaker og Illustrator hvis du heller vil bruke et av disse programmene for å designe etiketten.

Programvare

Boksen kommer med en lett utgave av Design Express, som er et program for å designe alle typer etiketter, ikke bare CD-ROM plater. I denne boksen er det imidlertid bare med maler for CD-ROMen og coveret. I tillegg til å kunne håndtere bilder og tekst, har programmet diverse funksjoner for å legge inn automatiske felter. Programmet kan også flette sammen datafiler med etikettoppsettet, slik at du kan lage personlige etiketter til hver enkelt mottager.

Maler for mange programmer

Hvis du allerede har vent deg til å bruke ett eller annet grafikkprogram, og ønsker å fortsette å bruke dette, er ikke det noe problem. Traxdata har lagt ved maler for Illustrator 3/5/6, CorelDraw! 5/6, Freehand version 3/5, PageMaker 5/6, Photoshop, QuarkExpress, og MS Word for Windows.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer