Eudora 4.1 – henter og sender e-posten din i bakgrunnen

Eudora er et av de eldste og mest brukte e-post-programmene. Det er fleksibelt og har mange muligheter for spesialtilpasning. Likevel har programmet helt inntil nylig hatt en stor svakhet. Du kan ikke skrive eller lese e-post samtidig som programmet henter og sender. Men Qualcomm har nå lansert en oppgradering.

Eudora 4.1 – henter og sender e-posten din i bakgrunnen
Publisert

Versjon 4.1 kan lastes ned fra Qualcomms nettsted helt gratis for brukere av versjon 4.0 eller 4.01. Det er riktignok en stor fil på hele 5.2 Mb, men nedlastningen vil deg spare deg for unødig tidsbruk i framtiden. Nå kan Eudora både hente og sende e-post som en bakgrunnsprosess, samtidig som den kan sjekke flere adresser, for eksempel både jobbadressen og alternative private adresser. Hvis du mottar mye e-post eller store filer som vedlegg, vil du kunne spare inne vesentlig på tidsforbruket.

Du kan sette Eudora til å filtrere og vise nye meldinger etter at et nærmere bestemt antall har blitt lastet ned. Dermed slipper du å vente til hele nedlastingen er ferdig før du kan lese dagens post.

Eudora 4.1 er også sikrere enn tidligere. Nå er det sperrer for at vedlegg som inneholder programfiler settes i gang automatisk, og dermed kan ødelegge data eller spre virus. Det er også sperrer mot kjøring av programfiler som ligger inne i HTML-filer.

Det ligger mange alterneative oppgraderingsmuligheter for brukere av både gratisversjonene Eudora Light og fullversjonene Eudora Pro på Qualcomms nettsted, og denne nye oppgraderingen er absolutt verdt å sjekke ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.