Eudora snart i versjon 5

Epostprogrammet Eudora er nå tilgjengelig i betaversjon 11, men skal komme i fullversjon i løpet av august eller september. Den nye versjonen inneholder flere spennende funksjoner.

Eudora snart i versjon 5
Publisert

Qualcomm Eudora 5.0 har fått flere interessante funksjoner i den første viktige oppgraderingen siden versjon 4.2 for omtrent et år siden.

Gruppevarefunksjon

I versjon 5.0 har Eudora fått en type gruppevarefunksjon ved navn ”Eudora Sharing Protocol” (ESP). Den nye funksjonen gjør at du kan danne arbeidsgrupper i epostprogrammet ditt, basert på dine kontakter, og legge mapper i disse gruppene. Filene i mappene vil bli synkronisert mellom medlemmene i den aktuelle gruppen, slik at alle får tilgang til oppdatert informasjon.

På denne måten kan det bli lettere å samarbeide, for eksempel i prosjekter, for de som ikke har tilgang til vanlig gruppevare. Du kan selvsagt også bruke dette for å gi familie og venner tilgang til ulike filer.

Anti-SPAM

Med litt kunstig intelligens og en ordliste med ”grisete” ord har Eudora 5.0 en funksjon som skal fjerne SPAM fra innboksen din. Med sin ”Moodwatch” sjekker Eudora teksten i eposten din, og gir den en gradering fra én til tre chili! Dermed kan du raskt se hvor ”grisete” epost du har fått. Du kan også stille inn ”Moodwatch” så den passer med dine ønsker, eller du kan fjerne den helt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer