Eurofoto (sept 2003)

Eurofoto (tidligere Reed Foto) er blant dem som har holdt på lengst med digital fremkalling i Norge. Det merker du raskt når du ser utvalget av tjenester som tilbys.

Publisert

Hos Eurofoto kan du velge mellom mange forskjellige overføringsmetoder. Du kan for eksempel sende bildene som vedlegg til en epost, overføre via nettleseren, sende inn en CD, eller bruke et frittstående Windows-program til formålet.

Omfattende tjeneste

På dine egne sider på www.eurofoto.no kan du sortere digitale bilder i forskjellige mapper, og gjøre bildene tilgjengelig for venner og familie på nettet. Du kan også få trykket dine digitale bilder på alt fra veggur og musematter til T-skjorter og skyggeluer.

Prismessig er absolutt akseptable, og det blir billigere jo mer du fremkaller. Vi betalte i underkant av 3 kroner pr bilde ved fremkalling av 25 bilder. Du får dessuten de 10 første bildene du fremkaller gratis.

Eurofoto leverte bildene på 2 dager, og er dermed raskest i oversikten sammen med FotoKnudsen og Digitalbilder.no.

Bra kvalitet

Kvalitetsmessig må vi si at Eurofoto gjør en meget god jobb. Det er et par bilder som er litt for lyse, men helhetsinntrykket er uansett meget bra.

Sluttregningen fra Eurofoto, inkludert gebyrer, endte på 113 kr for 25 bilder, som er noen kroner bak de billigste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer