Eurofoto

Eurofoto har vokst seg store på å behandle de digitale bildene for deg, og her er det mye rart å velge mellom i nettbutikken!

Publisert

Hos Eurofoto kan du oppbevare så mange bilder du vil, og det er ingen grense for hvor lenge du kan ha dem liggende der. Det er ingen andre som kan måle seg med Eurofoto på dette punktet. Bildene kan selvsagt også deles med venner og familie.

I tillegg kan du overføre bildene dine på alt fra slips og veggur til truser og siklesmekker, så her kan du virkelig lage kreative fotogaver. Nettbutikken inneholder også en del kameraer, prisene virker å være midt på treet.

Bildet ditt på trusa?

Hos Eurofoto kan du velge mellom mange forskjellige overføringsmetoder. Du kan for eksempel sende bildene som vedlegg til en epost, overføre via nettleseren, sende inn en CD, eller bruke et frittstående Windows-program til formålet. Vi valgte nettleseren, og da må du huske å installere JAVA-støtte først (www.java.com).

Websidene inneholder mye informasjon, men brukervennligheten er generelt bra. Du finner garantert en overføringsmetode som passer ditt kunnskapsnivå. Vi anbefaler G-Org, som er et frittstående program som installeres på PCen din.

Varme farger

Bildekvaliteten er generelt god, men sammenlignet med de andre er nok innslaget av rødt litt høyeste laget. Det gir varme bilder, og erfaring viser riktig nok at mange liker nettopp dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer