Eventyrlig år for DinSide Data

2002 har vært det beste året for DinSide Data noensinne, med flere tester og besøkende enn noen gang før. Her oppsummerer vi året, ved å gi deg lenkene til artiklene og testene som ble aller mest besøkt.

Harddisker, CD-brennere, DVD-brennere og LCD-skjermer testes grundig i vår testlab, dels med egenutviklede programmer for ytelsesmåling. Foto: Torvald Kvamme
Harddisker, CD-brennere, DVD-brennere og LCD-skjermer testes grundig i vår testlab, dels med egenutviklede programmer for ytelsesmåling. Foto: Torvald Kvamme Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst har vi hatt mer enn 250.000 unike besøkende hver måned (nesten 600.000 på DinSide totalt). I tillegg til våre faste lesere i Norge, har vi etter hvert også opparbeidet oss en trofast lesermasse både i Sverige, Danmark og Island.

Særlig i høst har vi intensivert testprogrammet vårt, og har enkelte uker presentert 7-8 nye produkttester. Til sammen har vi testet rundt 250 produkter - fra CD-brennere, DVD-brennere, kameraer, MP3-spillere, bærbare PCer, LCD-skjermer, harddisker, konsoller, grafikkort, DV-kameraer, til PDAer. I tillegg har vi testet haugevis av programmer og spill innen en rekke genre, alt for å gi deg de beste rådene før du går i butikken for å handle.

De mest leste testene

Her gir vi deg lenkene til de mest populære testkategoriene våre, samt enkelttestene som er mest besøkt:

. Digitale stillbildekameraer
Denne testkategorien har vært en av storsatsningene våre denne høsten, og vil også være det til neste år. Interessen for denne typen kameraer er svært stor, og er fortsatt eksplosiv. De mest leste enkelttestene er testen av Canon Powershot G3, HP Photosmart 850 og Sony Cyber-shot DSC-F717. Testartiklene har alle vært vist over 100.000 ganger hver!

2. LCD-skjermer
Skjermene er billigere og bedre enn noen gang. Vi har i løpet av året testet stort sett alt som har vært tilgjengelig på det norske markedet av 15" og 17"-skjermer. Nå står de store skjermene for tur, og vi forventer en massiv interesse for disse testene også i 2003.

3. Bærbare PCer
Etter en pause kom vi tilbake med tester av bærbare PCer i vår, og det viste seg å være midt i blinken for svært mange lesere. I høst har vi fulgt opp med flere modeller som egner seg som erstattere for stasjonære PCer, og interessen har bare økt og økt. Kanskje ikke så rart, når både pris, ytelse og utstyrsnivå nærmer seg med stormskritt nivået på kraftige stasjonære PCer. Aller mest lest ble testene av Toshiba Satellite 5200, Satellite 2410 og Zepto ZNote 2003.

4. Spilltester
Thomas Marynowski har opparbeidet seg en trofast tilhengerskare gjennom å presentere Norges mest omfattende og dyptpløyende spilltester. Thomas skriver sjelden artiklene før han har rundet alle brettene i spillene han tester, og derfor blir serien spesielt troverdig. Aller mest populær i året som har gått, var testene av spillene

5. Mobiltelefoner
Sakte men sikkert har mobiltelefonene fått innpass på DinSide Data, og mot slutten av året har testene og omtalene våre vært blant de mest besøkte artiklene. Helt klart et satsningsområde også i 2003.

De mest populære enkeltartiklene og seriene


Ikke alt dreier seg om tester på DinSide Data, vi har også presentert mengder av produktnyheter, omtaler, erfaringer, tips og råd igjennom året. Her er noen av dem som ble aller mest populære blant dere lesere:

Slik kopierer du en DVD-film
DinSide Data tok bladet fra munnen ganske tidlig, og fortalte leserne hvordan en DVD-film kan kopieres til DivX- og VCD-formatene. Artiklene ble kjempesuksesser.

Test av RedHat Linux 8.0
RedHat gjorde et kvantesprang med hensyn til brukervennlighet på Linux-plattformen, da de lanserte versjon 8 av sin distribusjon. Like lekker som Windows XP, mente vi etter å ha testet den. I tillegg kan den lastes ned gratis.

E3 2002 - verdens største spillmesse
DinSide Data har vært på alle de fem siste E3-messene i Los Angeles, og årets serie inneholder fortsatt mye spennende for spillentusiastene. Den flotte bildeserien som fulgte artiklene ble blant sommerens mest viste på DinSide Data.

Kampen mot PC-støyen
I løpet av året har vi publisert mange råd og tips om hvordan du kan få PCen din til å bli stillere. Her finner du dem alle på ett brett.

Datadoktorens poliklinikk
Hver eneste søndag i halvannet år har Datadoktorens poliklinikk besvart store og små spørsmål fra datahverdagen. Flere hundre spørsmål og svar har det etter hvert blitt.

Fredagshumor
Avslutningsvis må vi selvsagt trekke frem Fredagshumor. Nærmere presentasjon bør være overflødig, annet enn at helgen aldri blir den samme uten :-)

DinSide Data-redaksjonen benytter anledningen til å ønske deg et riktig godt nytt år, og lover at vi fortsatt skal være minst like nyttige i 2003 som i 2002.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer