Evercom Pentium II 266

Evercoms 266 MHz Pentium II-baserte PC er laget av Taiwan-baserte ASUS, og er en svært kraftig sak. En ytelse 176 (DS-indeks) er imponerende, og både harddisken og grafikkortet er svært bra.

Publisert
Evercom Pentium II 266
Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

Evercom lager ikke egne bærbare PCer. I det hele tatt er bærbar-markedet etterhvert egne produkter og som i tillegg lager PCer for enkelte mer kjente produsenter. En av de mer anerkjente av disse leverandørene er Asus, og det er deres P6300 som selges av Evercom.

Det dreier seg om en Pentium II-basert modell med 266 MHz prosessor, 4,0 GB harddisk og 48 MB minne. Med en 13,3 tommers aktiv matriseskjerm, er dette også et utmerket alternativ som bordmaskinserstatning.

Med en bærevekt på 4,1 kilo er denne maskinen så absolutt i tyngste laget. Riktignok inneholder den både kraftig prosessor, svært kjapp harddisk og raskt grafikkort (som til og med kan bygges ut med egen 3D-modul), men dette er tross alt den største og tyngste bærbare PCen vi har hatt inne til nå. Den høye vekten skyldes nok også i noen grad batteriet, som gir den en batterilevetid på rundt fire timer, hvilket er meget bra for en såpass kraftig maskin.

Denne Evercom PCen har både TV-utgang, utgang for midi/joystick og kan kobles til portreplikator. Den har innebygde stereohøyttalere (som riktignok ikke gir allverdens lyd), og inn/utganger til mikrofon og høyttalere. Det dreier seg om en svært velutstyrt PC, med imponerende ytelse. Prisen er noe høy, men man får mye datakraft for pengene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer