Evil Twin

Den franske utvikleren In Utero har skapt et plattformspill ulikt alt annet vi har sett. Med inspirasjon tatt fra barnebøker, tegneserier og filmene til Tim Burton, vil Evil Twin garantert bli en spesiell opplevelse.

Publisert

Spillet, hvis fulle navn er Evil Twin: Cyprien’s Chronicles, fanget vår oppmerksomhet allerede på E3-messen i mai, men grunnet tekniske problemer fikk vi ikke sett nærmere på det da. Nylig mottok vi imidlertid en betaversjon av spillet, som kommer i butikkene i løpet av september.

Faktumet at spillet er utviklet i Frankrike sier allerede litt om hva vi kan vente oss fra Evil Twin. Resultatet lever da også opp til disse forventingene – spillet er sært, mørkt, visuelt fascinerende og befolket av noen svært originale personligheter.

Gratulerer med dagen

Du blir kjent med spillets bakgrunn i løpet av et lengre filmklipp. Kort fortalt, den foreldreløse gutten Cyprien bor på fosterhjem, og det er bursdagen hans. Selv om hans venner på hjemmet arrangerer et lite selskap, er ikke Cyprien i godt humør, i og med at hans foreldre tilfeldigvis døde på samme dato noen år tidligere. Cyprien låser seg inn på rommet sitt og snakker med sin imaginære venn – teddybjørnen Lenny. Før vi skjønner ordet av det raser alt sammen, og Cyprien havner i en parallell verden der Lenny er en folkehelt, men dessverre har blitt fanget av en ond skapning som regjerer i denne merkelige verdenen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer