Extrafilm

Hvis du tenker brukervennlighet, er dette et av de beste valgene.

Publisert

Extrafilm har oversiktlige nettsider, og det er enkelt å overføre bildene. En ideell løsning for nybegynnere!

Du kan enten velge ett og ett bilde og overføre via nettleseren, eller bruke en interaktiv JAVA-løsning. Sistnevnte er best å bruke når du skal overføre mange bilder, men burde vise Windows Explorer-hierarki, synes vi. Det hadde gjort det enklere å finne bildefiler som for eksempel ligger i mappen "Mine Bilder" eller på "Skrivebord".

Bildene dine lagres, og kan deles ut med venner og familie, men ikke evig. Vi savner informasjon om hvor lenge, ikke bare "begrenset tid".

Her finner du også en butikkløsning, der du kan kjøpe kameraer, rammer, fotoalbum, kikkerter, skrivere, og du kan også kjøpe fotogaver som kalender og fotokort. Er du ute etter litt mer spennende fotogaver må du velge andre butikker.

Kvaliteten på bildene er generelt god, og vi fikk bildene i stiv konvolutt i postkassen etter 3 dager ved første innsending, og 5 andre gangen. Det er bak de raskeste, men uansett godkjent.

Vi gjør oppmerksom på at prisen vi har oppgitt på 25 bilder er basert på en kampanjepris av begrenset varighet!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer