EyeToy: Groove

Det geniale EyeToy-kameraet som kom i sommer, får nå en ekstra spillpakke. Denne gangen ikke så omfattende som sist, men fremdeles meget underholdende.

Publisert
Sist oppdatert

EyeToy (les vår anmeldelse) ble sluppet i juli, og tok spillverdenen med storm. Et lite USB-kamera som plasseres på toppen av en TV, kobles til PlayStation 2 og som kan lese dine bevegelser ble en kjempesuksess blant de mer tilfeldige spillere. Det var også meningen - EyeToy er et sosialt leketøy, ikke et seriøst spill for kresne gamere.

Når du kjøper EyeToy får du med en disk med 12 spill, og nå som du er blitt lei av de er det på tide å utvide repertoaret. Det er her EyeToy: Groove kommer inn i bildet.

Groove er ikke en samling av forskjellige spill, men konsentrerer seg om ett tema: musikk. Det handler om å danse til de 25 låtene som følger med, og ikke så mye mer. Konseptet er ekstremt enkelt - du velger en låt, og alt du behøver å gjøre er å fange diverse objekter som flyr inn på skjermen. Musikken er først og fremst club og house, ispedd noen funk-klassikere, for å ikke glemme en låt med Village People.Det mest underholdende elementet med Groove er uten tvil multiplayer-delen, der du og kompiser kan kjempe mot hverandre om å få mest mulig poeng, samarbeide med hverandre og drite hverandre ut i forskjellige moduser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer