Eyetoy Kinetic

Dette er ikke et spill, men et seriøst, personlig treningsprogram. Vi lurer på om EyeToy Kinetic er god nok grunn til å reise seg fra sofaen?

Publisert
Sist oppdatert

EyeToy-konseptet til Sony har vært med oss i noen år allerede. Dette lille kameraet som plasseres under TVen, og som kan lese dine kroppsbevegelser, har hittil vært brukt i diverse actionspill, der vi lekte oss rundt i fargerike omgivelser.

Men med Kinetic tas EyeToy-mulighetene til et helt annet nivå. Spillet er nemlig et virtuelt treningsstudio som lar deg sette opp et komplett 12-ukers program, og lover at du vil komme i bedre fysisk form, forbrenne fett, få bedre kroppsholdning og kontroll over kroppen din.

Kroppskontroll

For å kunne bruke spillet må du først sette en medfølgende linse på EyeToy-kameraet. Denne vidvinkellinsen gjør synsfeltet til kameraet mye bredere, slik at det er plass til hele deg på skjermen. Vi merker at det likevel lønner seg å ha god plass i stua for øvelsene – rundt tre meters avstand til kameraet sies å være optimalt.

I spillet møter vi to trenere, én mannlig og én kvinnelig, som veileder oss gjennom treningen. Trenerne bruker ikke bare tiden på å forklare øvelsene, men kan også kjefte på oss hvis vi ikke følger med.

Hoveddelen av EyeToy Kinetic foregår altså over hele 12 uker, og skal rett og slett få oss i form. Det er fire varianter av øvelser: Aero Motion og Combat, som fokuserer på hard fysisk trening, Toning, som fokuserer på roligere øvelser rettet mot enkelte muskelgrupper, samt Mind and Body, som skal hjelpe deg å fokusere og konsentrere kroppen. I tillegg finnes det selvsagt også et utvalg av oppvarmings- og uttøyningsøvelser. Tolvukers-programmet tar deg gjennom samtlige øvelser, og du må sette av tre av dagene i uken til å gjennomføre treningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer