EyeToy: Play 2

Nå begynner virkelig dette lille partykameraet å komme til sin rett. Den nye EyeToy: Play-disken er mye mer underholdene enn den første. La festen begynne!

Publisert
Sist oppdatert

Du husker vel det lille EyeToy-kameraet til PlayStation 2 som dukket opp i fjor sommer? Det er hyggelig å se at flere og flere spill i disse dager benytter EyeToy-funksjonalitet, blant annet har vi i det siste mappet ansiktene våre på karakterene i spill som This Is Football 2005 og THUG 2, og det er jo gøy. I disse dager kommer det også flere EyeToy-spill som SEGA Superstars, og den nye, offisielle EyeToy-disken.

EyeToy: Play 2 er en samling av minispill, perfekt egnet til fester eller vorspiel. Disse minispillene er imidlertid langt mer gjennomførte enn tidligere. Du må selvsagt først sørge for at EyeToy-kameraet ditt er riktig plassert og at belysningen er god, og når du skrur på din PS2 er det bare å velge om du vil spille alene eller mot andre, og videre hvilke spill du har lyst å kose deg med.

Slå i luften

Og utvalget er godt: Vi har spilt luftgitar, bordtennis, saget, ristet milkshake, spilt baseball og fotball, rømt fra fengselet og mye, mye mer. Spillene er ikke lenger bare en teknologidemo, nå er det faktisk mye mer underholdende. Spion-spillet, der du må komme deg ut av et fengsel, unngå vakter og deres lyskastere og plukke opp diverse gjenstander, er kanskje det mest imponerende og kreative av spillene. Men vi falt også for luftgitar og bordtennis. Felles for disse er at du blir svett, kommer til å se teit ut, og le deg i hjel. Det anbefales selvsagt å ha selskap, da blir moroen komplett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer