EyeToy

Etter lang tids utvikling er EyeToy klar for butikkene, og det viser seg at det er faktisk langt mer en bare en gimmick. Gjør deg klar for en svett opplevelse!

Publisert
Sist oppdatert

Hvem har sagt at spill ikke kan være en sosial opplevelse? Selvfølgelig går det an å spille på Internett, eller dele en konsoll med kompiser og spille sportsspill. Men med EyeToy lover Sony oss en helt ny flerspilleropplevelse, som er like morsom for de som deltar som for de som sitter og ser på.

EyeToy-pakken består av et lite kamera som plugges inn i USB-inngangen på din PlayStation 2 og en DVD med spill. Ideen er altså at du skal sitte foran TV-skjermen slik at kameraet skal kunne registrere dine bevegelser, og du bruker din egen kropp til å kontrollere spillene.

Selve kameraet har et diskret utseende, og kan plasseres over eller under TVen din. Et lite, blått lys gir beskjed om at alt er i orden, og et rødt lys blinker hvis omgivelsene er for mørke. Du skal optimalt befinne deg rundt to meter fra TV-skjermen.

Det fungerer!

Oppsettet er fullstendig automatisk. Det eneste du trenger å gjøre er å plugge inn kameraet og sette inn DVDen. Med en gang spillet starter dukker du opp på TVen, en opplevelse som kan føles ganske uvant for deg som ikke er TV-stjerne. Du bruker hendene dine til å velge hvilket spill du vil prøve og til å begynne med er det seks spill som er tilgjengelige. Klarer du disse, låses det opp seks til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer