F/A-18: Den beste militære flysimulatoren så langt?

Jane’s Combat Simulations er tilbake med enda en ultraavansert flysimulator. Denne gangen kan du oppleve det amerikanske sjøforsvarets stolthet F/A-18 i fri utfoldelse. Nærmere virkeligheten enn dette kommer du nok ikke...

F/A-18: Den beste militære flysimulatoren så langt?
Publisert

Jane’s har gang på gang bevist at de leverer verdens beste militære simuleringsspill. Og dette er intet unntak. F/A-18 tar for seg kun dette ene flyet, og gir deg en svært detaljert simulering, som i tillegg er et meget kompetent spill.

Når du begynner, har du valget mellom flere spilltyper: trening (naturligvis), 20 enkeltoppdrag og en kampanje, samt Instant Action, som lar deg hoppe rett inn i kampens hete. Flerspiller-muligheter er også med, samt et program for å konstruere egne oppdrag.

Hva består spillet av?

Det første du bør gjøre etter å ha kommet i gang med spillet, er å fly gjennom treningsoppdragene. F/A-18 er så avansert, med så utrolig mye å holde styr på, at du rett og slett er nødt til å trene (og ikke minst ta deg tid til å lese instruksjonsboken). Ekstremt vanskelige oppgaver, som manuell landing på et hangarskip, vil du aldri klare uten trening og instruksjonsbok.

Det neste steget bør være enkeltoppdragene. Disse har varierende vanskelighetsgrad, men er stort sett ganske ukompliserte og krever at du bomber noen bygninger, eskorterer et transportfly eller lærer deg å fylle drivstoff i luften fra et S-3B-fly.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer