Få en iPhone allerede nå

Du kan skaffe deg en iPhone allerede nå, men ikke uten risiko. Her er tre veier til målet.

Publisert
Sist oppdatert

Få produkter har vært så mye forhåndsomtalt som Apples iPhone. Om det er med god grunn eller ikke overlater vi til dere lesere å avgjøre, helst med høflige fraser i kommentarfeltet.

Apple kan dette med å lage produkter som ser flotte ut, noe som igjen fører til at folk vil ha det - med en eneste gang.

Norge må vente

Filmer, konsoller og annen teknologi - vårt kjære land står ikke akkuat først i køen når det gjelder lansering av nye produkter.

Til tross for dette er det en del nerder teknologientusiaster som har kjøpt seg en iPhone allerede, til stor misunnelse fra forbipasserende som ser seg nødt til å se* på herligheten selv.

*Det er mange som bruker fingrene når de skal se på ting.

Telenor har vært i forhandlinger med Apple om å selge telefonen en god stund nå, men foreløpig har det ikke blitt noe av. Men når den kommer, vil den antakeligvis bli solgt med abonnement og det kommer til å koste flesk.

Så hvilke muligheter har du hvis du vil skaffe deg en iPhone allerede nå?

Skal du eller noen du kjenner til utlandet, er det bare å stikke snuten innom Apple Store og kjøpe den selv. Per dags dato er iPhone i salg i England, Frankrike, Irland, Østerrike, Tyskland og selvsagt USA. Er du ikke så privilegert finnes det fortsatt håp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer